Újabb rekord Nőtincsen: mázsás súlyt meghaladó harcsa került horogra

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb rekord Nőtincsen: mázsás súlyt meghaladó harcsa került horogra

A Nőtincsi Szent István-tó osztotta meg közösségi oldalán a hírt, hogy Nagy Péter csütörtökön késő délután egy 102 kilogramm súlyú és 228 centiméter hosszú harcsát fogott ki a tóból. A fogás új tórekord.

Újabb rekord Nőtincsen! Nagy Péter fogása 2023. május 11. 18 óra: 102kg és 228cm. Néhány órával az éves versenyünk elődöntőjének lefújása után Nagy Péter kb 30 méterre a partról akasztotta meg ezt a szépséget. Fél óra fárasztás után sikerült a partnál kikötni, lelkesen mértük meg! Gratulálunk, sikeresen feliratkoztál a 100+osok listájára!

- állt a posztban.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rekord

rekord fogás

harcsa

nőtincs