Újabb rekord Nőtincsen: mázsás súlyt meghaladó harcsa került horogra

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb rekord Nőtincsen: mázsás súlyt meghaladó harcsa került horogra

A Nőtincsi Szent István-tó osztotta meg közösségi oldalán a hírt, hogy Nagy Péter csütörtökön késő délután egy 102 kilogramm súlyú és 228 centiméter hosszú harcsát fogott ki a tóból. A fogás új tórekord.

Újabb rekord Nőtincsen! Nagy Péter fogása 2023. május 11. 18 óra: 102kg és 228cm. Néhány órával az éves versenyünk elődöntőjének lefújása után Nagy Péter kb 30 méterre a partról akasztotta meg ezt a szépséget. Fél óra fárasztás után sikerült a partnál kikötni, lelkesen mértük meg! Gratulálunk, sikeresen feliratkoztál a 100+osok listájára!

- állt a posztban.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

rekord

rekord fogás

harcsa

nőtincs