Nyit az ország idei legnagyobb fürdős szenzációja: ennyibe kerül majd itt a csobbanás

HelloVidék   
  Megosztom
Nyit az ország idei legnagyobb fürdős szenzációja: ennyibe kerül majd itt a csobbanás

Június 17-én adják át a 2023-as év legnagyobb fürdős újdonságát: megnyitják a győri RQ Vízi Élménypark és Gyógyfürdőt, ahol összesen 21 medence kap helyet. A győri fürdőkomplexum az idei év legjelentősebb fürdős fejlesztése, több mint 23 milliárd forint értékű beruházásról van szó, amelyhez még csak hasonló volumenű fürdőfejlesztést sem valósítottak meg eddig Magyarországon. A világ első hét tengeri csillagos vízi élményparkja lesz a 2023-as év strandszektort érintő legnagyobb durranása, ugyanakkor az előzetes terjesztéssel szemben sem ez lesz az ország ledgrágább strandfürdője, hanem a hajdúszoboszlói Hungarospa Prémium Zónája marad az idén is.

Továbbra is drágább marad Hajdúszoboszló

Az ország legdrágább fürdőjének is titulálták már a hamarosan nyitó komplexumot, de a Hajdúszoboszlón található Hungarospa még mindig viszi a prímet. Ott ugyanis a strand területén található Prémium Zónába való belépés többe kerül, mivel nem elég a strandfürdő belépőjegyét megvenni a teljes élményért, ami 4500 Ft felnőttek, de a zónát csak úgy látogathatják az érdeklődők, ha a Prémium Zóna kiegészítő díját is megvásárolják, ami felnőtteknek 6500 Ft, így pedig a teljes belépő ára már 11000 forintot kóstál. Ugyanez a helyzet, ha a csúszdákkal felszerelt Aquaparkban is csobbannának a fürdőzők, ott ugyanis a kiegészítő díj fejenként 5300 Ft az alap 4500 Ft mellé, ami 100 forinttal szintén több, mint a győri 9700 forintos belépő, amivel viszont minden igénybevehető.

A győrieknek biztosított kedvezményes jegyekhez ki kell váltani egy klubkártyát, amely 5000 forintba kerül, és győri lakcímkártya, valamint személyi igazolvány szükséges hozzá - írja a Kisalföld.Az egy háztartásban élőknek csak egy kártyát kell kifizetni, ami után a család minden tagja megkapja a kártyát. De azt is közölték: a nyugdíjas szervezeteknek ingyenes belépésre jogosító kártyát ad az önkormányzat, amelyet a tagjaik vehetnek majd igénybe.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

strandfürdő

győr

rq vízi élménypark és gyógyfürdő

hungarospa

strand

nyár