Itt a bejelentés: mától családdal és kutyával is látogatható a dunakeszi szabadstrand

infostart.hu   
  Megosztom
Itt a bejelentés: mától családdal és kutyával is látogatható a dunakeszi szabadstrand

Június 1-jén a fürdési határt jelző bóják is kikerülnek a dunakeszi szabadstrandra, ezzel megnyílik a szezon - írta meg az infostart.hu.

Ahogy a portál írja, idén az önkormányzat megteremti a vízi- és sporteszközök bérlését is, amelyekhez mentőmellényt is biztosítanak majd - számol be a helyi lap, a Dunakeszipost. A vízi- és pihenőeszközök között megtalálhatóak lesznek kajakok, kenuk, SUP-ok és napozóágyak is. Illetve mosdó a strandnál, amely június 1. – augusztus 31. időszakban 9:00-21:00 között tart nyitva, hétfőtől-vasárnapig. Továbbá biztonsági kamerákat és kerékpáros szervizoszlopot telepített a strand területére, valamint fejlesztették a zöldfelületet.

Jó hír lehet a kutyásoknak, hogy nekik külön partszakasz áll rendelkezésre, aki pedig a helyi élővilágot szeretné közelebbről megismerni, végigsétálhat az izgalmas madártani ösvényen is. A területen egyébként strandfelügyelet is működik.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

dunakeszi

szabadstrand

kutyás strand

szezonnyitás