Itt a bejelentés: mától családdal és kutyával is látogatható a dunakeszi szabadstrand

infostart.hu   
  Megosztom
Itt a bejelentés: mától családdal és kutyával is látogatható a dunakeszi szabadstrand

Június 1-jén a fürdési határt jelző bóják is kikerülnek a dunakeszi szabadstrandra, ezzel megnyílik a szezon - írta meg az infostart.hu.

Ahogy a portál írja, idén az önkormányzat megteremti a vízi- és sporteszközök bérlését is, amelyekhez mentőmellényt is biztosítanak majd - számol be a helyi lap, a Dunakeszipost. A vízi- és pihenőeszközök között megtalálhatóak lesznek kajakok, kenuk, SUP-ok és napozóágyak is. Illetve mosdó a strandnál, amely június 1. – augusztus 31. időszakban 9:00-21:00 között tart nyitva, hétfőtől-vasárnapig. Továbbá biztonsági kamerákat és kerékpáros szervizoszlopot telepített a strand területére, valamint fejlesztették a zöldfelületet.

Jó hír lehet a kutyásoknak, hogy nekik külön partszakasz áll rendelkezésre, aki pedig a helyi élővilágot szeretné közelebbről megismerni, végigsétálhat az izgalmas madártani ösvényen is. A területen egyébként strandfelügyelet is működik.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

dunakeszi

szabadstrand

kutyás strand

szezonnyitás