Atyaég, itt meg mi készül?! Ez kerül a tízemeletes ház falára Szegeden +Fotó

HelloVidék   
  Megosztom
Atyaég, itt meg mi készül?! Ez kerül a tízemeletes ház falára Szegeden +Fotó

A szegediek döntöttek: gyönyörű szecessziós festmény díszíti majd a Székely sor 21. falát, tette közzé a hírt Mihálik Edvin önkormányzati képviselő hétfőn délelőtt a közösségi oldalán. Azt is elárulta a képvisselő, hogy hamarosan megkezdődnek az előkészületek, az állványzat felállítása és a festékek kikeverése.

Az időjárás függvényében egy hónapon belül indul a munka, ami nagyjából két hetet vesz majd igénybe, tehát már a nyáron új színekben pompázhat a Székely sori panelház. Az épület falfestése az RTL Magyarország és a Színes Város együttműködésében valósul meg, a költségeket is ők állják.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szeged

festmény

falfestmény

tízemeletes

váczy enikő