Idén is megválasztják az ország legjobb hamburgerét: ezt az eseményt ki ne hagyd!

HelloVidék   
  Megosztom
Idén is megválasztják az ország legjobb hamburgerét: ezt az eseményt ki ne hagyd!

Szeptember első hétvégéjén igazi szabadtéri pikniken és sütögetésen vehetnek részt a burgereket, grillezéseket kedvelő baráti társaságok és családok a Szaft ’N Burger - Országos Hamburgersütő Versenyen és Steaksütő Tusán.

Évente egyszer, ezen a napon találkoznak a kézműves hamburgerek szerelmesei Debrecenben, a Békás-tó partján. A street food kioszkokat - Garage Burger, Grillakadémia, Magtár Étterem, Next Bistro, Vadaskert Vendéglő, Zuzmó BBQ -, több hazai kézműves sörfőzde - BAZ Beer, Fekete Péter Sörmanufaktúra, Hajdú Serház, Horizont, Hübris, MONYO, Tacet Brewery, Ugar Brewery - kíséri, továbbá a társszervező családi gazdaság, a Hortobágy Angus termékeit is megvásárolhatja a közönség, miközben a versenyeken is készülnek az ínycsiklandozó falatok.

15 órától az autentikus amerikai életérzéssel átitatott country és rockabilly zenekar, a Nyughatatlan látható és hallható a színpadon. Az esemény szakmai iránymutatásért idén is Jancsa Jani gasztroblogger, a budapesti Bamba Marha Burger Bár kulináris vezetője, a Nagy Burgerkönyv szerzője felel, aki egyúttal a zsűri elnöke is. Jancsa Jani az ország legnagyobb követői bázissal rendelkező burgerfanatikus csoportjának házigazdája, akit szeptember 2-án a Szaft ’N Burgeren személyesen is lehet kérdezni a tapasztalatairól, fortélyairól, 16:15-től a színpadon tart élménysütést és bemutatót.

A meghirdetett versenyben a profi kategória győzteséhez kerül Az ország burgere cím, melyet egészen a jövő évi versenyig őrizhet - nem véletlen, hogy itt a legnagyobb az érdeklődés. Emellett amatőr kategóriákban is megmérettethetik magukat a kihívások kedvelői: egyénileg, csapatversenyben és junior kategóriában is a szervezők biztosítják a Hortobágy Angus prémium pogácsáit a sütéshez. A steaksütő tusa középpontjában, ezúttal a márványozott Angus chuck eye steak kerül. A freestyle kategóriában egyéb hússal, hallal vagy éppen vegán összetevőkkel lehet kísérletezni.

  • 10:00 Megnyitó, kapunyitás és a verseny kezdete 10:45 Vándorkupa átadás a tavalyi győztestől 11:30 „Érték itt élni, gazdálkodni” Beszélgetés az 50 éves a Hortobágyi Nemzeti Park igazgatójával Medgyesi Gergellyel
  • 12:30 Erre nem gondolnál! Bőrrokon kozmetikumok Angus alkotóelemekkel 13:00 Főzőshow: Nagy Bence (Grillakadémia) steaksütő fortélyai 15:00 Nyughatatlan koncert 16:15 Főzőshow: Jancsa Jani bemutatja - Pizzából burger? 17:45 Eredményhirdetés: Bemutatkozik az ország burgere! 20:00 Kapuzárás

További részletek és nevezés a weboldalon és a Facebook eseményben találhatóak.

Címlapkép: Szaft 'N Burger Sajtó

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gasztrorendezvény

piknik

debrecen

hamburber

szaft n burger

hamburgersütő verseny

ország hamburgere