Idén is megválasztják az ország legjobb hamburgerét: ezt az eseményt ki ne hagyd!

HelloVidék   
  Megosztom
Idén is megválasztják az ország legjobb hamburgerét: ezt az eseményt ki ne hagyd!

Szeptember első hétvégéjén igazi szabadtéri pikniken és sütögetésen vehetnek részt a burgereket, grillezéseket kedvelő baráti társaságok és családok a Szaft ’N Burger - Országos Hamburgersütő Versenyen és Steaksütő Tusán.

Évente egyszer, ezen a napon találkoznak a kézműves hamburgerek szerelmesei Debrecenben, a Békás-tó partján. A street food kioszkokat - Garage Burger, Grillakadémia, Magtár Étterem, Next Bistro, Vadaskert Vendéglő, Zuzmó BBQ -, több hazai kézműves sörfőzde - BAZ Beer, Fekete Péter Sörmanufaktúra, Hajdú Serház, Horizont, Hübris, MONYO, Tacet Brewery, Ugar Brewery - kíséri, továbbá a társszervező családi gazdaság, a Hortobágy Angus termékeit is megvásárolhatja a közönség, miközben a versenyeken is készülnek az ínycsiklandozó falatok.

15 órától az autentikus amerikai életérzéssel átitatott country és rockabilly zenekar, a Nyughatatlan látható és hallható a színpadon. Az esemény szakmai iránymutatásért idén is Jancsa Jani gasztroblogger, a budapesti Bamba Marha Burger Bár kulináris vezetője, a Nagy Burgerkönyv szerzője felel, aki egyúttal a zsűri elnöke is. Jancsa Jani az ország legnagyobb követői bázissal rendelkező burgerfanatikus csoportjának házigazdája, akit szeptember 2-án a Szaft ’N Burgeren személyesen is lehet kérdezni a tapasztalatairól, fortélyairól, 16:15-től a színpadon tart élménysütést és bemutatót.

A meghirdetett versenyben a profi kategória győzteséhez kerül Az ország burgere cím, melyet egészen a jövő évi versenyig őrizhet - nem véletlen, hogy itt a legnagyobb az érdeklődés. Emellett amatőr kategóriákban is megmérettethetik magukat a kihívások kedvelői: egyénileg, csapatversenyben és junior kategóriában is a szervezők biztosítják a Hortobágy Angus prémium pogácsáit a sütéshez. A steaksütő tusa középpontjában, ezúttal a márványozott Angus chuck eye steak kerül. A freestyle kategóriában egyéb hússal, hallal vagy éppen vegán összetevőkkel lehet kísérletezni.

  • 10:00 Megnyitó, kapunyitás és a verseny kezdete 10:45 Vándorkupa átadás a tavalyi győztestől 11:30 „Érték itt élni, gazdálkodni” Beszélgetés az 50 éves a Hortobágyi Nemzeti Park igazgatójával Medgyesi Gergellyel
  • 12:30 Erre nem gondolnál! Bőrrokon kozmetikumok Angus alkotóelemekkel 13:00 Főzőshow: Nagy Bence (Grillakadémia) steaksütő fortélyai 15:00 Nyughatatlan koncert 16:15 Főzőshow: Jancsa Jani bemutatja - Pizzából burger? 17:45 Eredményhirdetés: Bemutatkozik az ország burgere! 20:00 Kapuzárás

További részletek és nevezés a weboldalon és a Facebook eseményben találhatóak.

Címlapkép: Szaft 'N Burger Sajtó

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gasztrorendezvény

piknik

debrecen

hamburber

szaft n burger

hamburgersütő verseny

ország hamburgere