Hatalmas fesztiválra készülnek Salgótarjánban: itt van a részletes programlista

MTI   
  Megosztom
Hatalmas fesztiválra készülnek Salgótarjánban: itt van a részletes programlista

A Cotton Club Singers showja nyitja idén Salgótarján jazzfesztiválját, a Jazz Stationt - közölték a szervezők. Pénteken este 18 óra 30 perckor az Erkel Ferenc Vegyeskar és Szécsény Város Gyermekkórusának Gospel Kids című rövid koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők, majd a Cotton Club Singers mutatja be Abba Jazz Show című produkcióját a József Attila Művelődési Központ színháztermében.

A formáció 17 év után lép újra színpadra Salgótarjánban; mostani előadásuk különlegességét az adja, hogy az együttes mind az öt tagja jelen lesz, és idén most lépnek fel együtt utoljára

- közölték a szevezők.

A Jazz STation programjai szombaton 16 órától a Fő téren folytatódnak, ahol megidézik majd a jazz szülőhazáját, Amerikát. A gyerekeket jazzsarok várja. 17 órától Németh Anna és a Singing Girls & Jazz Boys, 18 órától a FivLive Acappella együttes, majd 19 óra 30 perctől az Ed Philips and the Memphis Patrol lép színpadra. A háromnapos Jazz STation vasárnap 11 órától a Pécsi Gospel Kórus koncertjével zárul az Acélgyári úti Szent József Templomban.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

salgótarján

jazzfesztivál

jazz station

fesztivál

programok