Filmbe illő romantika: egy balatoni hal hozta össze Lékai-Kiss Ramónát a férjével

HelloVidék   
  Megosztom
Filmbe illő romantika: egy balatoni hal hozta össze Lékai-Kiss Ramónát a férjével

A Petőfi Kulturális Ügynökség podcastsorozatában Rédl Ádám műsorvezető olyan ismert emberekkel – a Bagossy fivérek, Lábas Viki, Lékai Máté, Ördög Nóra és Szerednyey Béla – beszélgetett, akiknek az élete összefonódott a Balatonnal. A beszélgetésekből kiderül például, mi az első emlékük a tóról, melyik balatoni település áll a legközelebb a szívükhöz, milyen slágerek juttatják eszükbe a balatoni nyaralásokat, de mesélnek azokról a helyekről is, ahová újra és újra ellátogatnak.

Kevesen tudják, hogy Lékai Máté, a Ferencváros kézilabdázójának nagypapája nem más, mint a szigligeti strand legendássá vált keszegsütője, a tavaly elhunyt Oszi bácsi.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

lékai-kiss ramóna

lékai máté

podcast