Filmbe illő romantika: egy balatoni hal hozta össze Lékai-Kiss Ramónát a férjével

HelloVidék   
  Megosztom
Filmbe illő romantika: egy balatoni hal hozta össze Lékai-Kiss Ramónát a férjével

A Petőfi Kulturális Ügynökség podcastsorozatában Rédl Ádám műsorvezető olyan ismert emberekkel – a Bagossy fivérek, Lábas Viki, Lékai Máté, Ördög Nóra és Szerednyey Béla – beszélgetett, akiknek az élete összefonódott a Balatonnal. A beszélgetésekből kiderül például, mi az első emlékük a tóról, melyik balatoni település áll a legközelebb a szívükhöz, milyen slágerek juttatják eszükbe a balatoni nyaralásokat, de mesélnek azokról a helyekről is, ahová újra és újra ellátogatnak.

Kevesen tudják, hogy Lékai Máté, a Ferencváros kézilabdázójának nagypapája nem más, mint a szigligeti strand legendássá vált keszegsütője, a tavaly elhunyt Oszi bácsi.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

lékai-kiss ramóna

lékai máté

podcast