Rekord született: olyan dolog történt ezen a vidéki településen, amire senki sem gondolt volna

HelloVidék   
  Megosztom
Rekord született: olyan dolog történt ezen a vidéki településen, amire senki sem gondolt volna

Országos rekord született Bolhón a múlt hétvégén, miután ötven ember egyszerre tartotta ki Thor (mennydörgés Istene) híres kalapácsának a betonból öntött, magyar nemzeti színekre festett másolatát.

Hamarosan felkerülhet a Magyar Rekordok adatbázisába az a bolhói rekord, amit még a múlt vasárnap állítottak fel. Az akció során ötven embernek sikerült feltartania Thor híres kalapácsának a 30×17×17 centiméteres betonból öntött másolatát. Ezzel egy időben bonyolították le a 2023-as HSMA Erős Emberek Dráva Kupát, mely így több szempontból is rendhagyóra sikeredett - számolt be róla a Sonline.

A szervezők tájékoztatása szerint az országban elsőként rendeztek külön versenyt „erős ifjak”, 14 és 18 év közötti juniorok számára. A felnőttek mezőnye pedig olyan hagyományos és látványos versenyszámokban mutathatta meg tudását, mint a kamionhúzás, a golyópakolás, vagy éppen a gumikerék forgatás.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

rekord

rendezvény

mennydörgés