Rekord született: olyan dolog történt ezen a vidéki településen, amire senki sem gondolt volna

HelloVidék   
  Megosztom
Rekord született: olyan dolog történt ezen a vidéki településen, amire senki sem gondolt volna

Országos rekord született Bolhón a múlt hétvégén, miután ötven ember egyszerre tartotta ki Thor (mennydörgés Istene) híres kalapácsának a betonból öntött, magyar nemzeti színekre festett másolatát.

Hamarosan felkerülhet a Magyar Rekordok adatbázisába az a bolhói rekord, amit még a múlt vasárnap állítottak fel. Az akció során ötven embernek sikerült feltartania Thor híres kalapácsának a 30×17×17 centiméteres betonból öntött másolatát. Ezzel egy időben bonyolították le a 2023-as HSMA Erős Emberek Dráva Kupát, mely így több szempontból is rendhagyóra sikeredett - számolt be róla a Sonline.

A szervezők tájékoztatása szerint az országban elsőként rendeztek külön versenyt „erős ifjak”, 14 és 18 év közötti juniorok számára. A felnőttek mezőnye pedig olyan hagyományos és látványos versenyszámokban mutathatta meg tudását, mint a kamionhúzás, a golyópakolás, vagy éppen a gumikerék forgatás.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

rekord

rendezvény

mennydörgés