Nincs megállás, tovább folytatódik vidéken a fesztiválszezon novemberben: itt vannak a részletek!

HelloVidék   
  Megosztom
Nincs megállás, tovább folytatódik vidéken a fesztiválszezon novemberben: itt vannak a részletek!

Óriási jazz fesztivál várja az érdeklődőket november 16. és 19. között Európa Kulturális Fővárosában, Veszprémben, ahol a jazz nemzetközi sztárjai mellett fiatal magyar jazzisták is bemutatkoznak majd.

A négy nap során olyan előadók váltják egymást a Hangvilla és az Expresszó színpadain, mint Erik Truffaz, a Scary Pockets, Manu Katché, Bill Frisell, Jojo Mayer, a Boticelli Baby, The New Mastersounds, a Kéknyúl és a Nagy Emma Quintet, míg a Papírkutyában a Snétberger Alapítvány növendékei adnak ingyenes koncerteket.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozat egyik kiemelt célkitűzése, hogy a Zene Városa címhez igazodva a régióban a zenei műfajok legszélesebb skálája bemutatkozzon, lehetőséget teremtve arra, hogy a helyiek is csatlakozhassanak az eseményekhez.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programmal egyik kiemelt célunk, hogy Veszprémben az élő zene minél több ember életének és mindennapjainak aktív részévéváljon. 2019 óta az UNESCO Zene Városa cím birtokosaiként is rengeteg energiát fektettünk abba, hogy a városban - elsősorban a tanulás, a zenei nevelés révén - még inkább meglegyen a nyitottság a kuriózumok és a minőségi élőzene csúcsteljesítményei iránt. Ezeknek a törekvéseknek lesz nagy ünnepe a Veszprém Jazz Fesztivál, aminek, reméljük az ízlésformálásában, a zenehallgatási szokások átrendeződésében is lesz folytatása

– emelte ki a Veszprém Jazz Fesztivál kapcsán Nagy Krisztián, a VEB2023 EKF projektmenedzsere.

A Veszprém Jazz Fesztivál négy nap alatt közel 30 koncerttel várja a műfaj rajongóit a Hangvilla, az Expresszó és a Papírkutya színpadain. A helyszínen Kleb Attila fotográfus jazz világsztárokat bemutató portréiból is látható lesz kiállítás. A fényképek a fellépés előtti, vagy utáni pillanatokban készültek backstage-ben, a színfalak mögött. Emellett a programot Blasius kiállítás és workshop is színesíti.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

koncert

veszprém

jazz