Félelem és rettegés a szabolcsi kisvárosban: több napos horror fesztivállal várnak októberben

MTI   
  Megosztom
Félelem és rettegés a szabolcsi kisvárosban: több napos horror fesztivállal várnak októberben

Rettegések Éjszakája néven horrorfesztivált rendeznek október 27-én, 28-án és 31-én Kisvárdán a Cinemaqua Filmparkban, ahol többek között "zombivadászat", pankrátor show és több mint háromszáz horror karakter várja az érdeklődőket.

Az esemény honlapja szerint a filmparkban mintegy negyven hektáron "gyűjtik majd a sikolyokat" huszonnyolc szektorban, ahol eredeti filmes díszletekkel nyújtanak lehetőségeket a "borzongás fokozására". A fesztiválon mások mellett megelevenedik majd több olyan horrorfilmekből ismert karakter, mint például Michael Myers, Jason vagy Pennywise, emellett különböző horror házak és helyszínek biztosítják a látogatók rettegését.

A fesztiválon lesz még motoros kaszkadőr show, táncprodukciók és "extreme hinta", a Vámpír Clubban pedig mindhárom nap 23 óra után lemezlovasok gondoskodnak arról, hogy a résztvevők átélhessék az "éjszaka misztikus és izgalmas hangulatát". A Katonai bázis területén és a Terrorhajón a látogatók testközelből élhetik át, milyen lehet szembeszállni a "zombik hadával", az Elmegyógyintézetben pedig az intézmény rejtett titkai után kutathatnak.

A fesztivál vendégei emellett Frankeinsten karakterével és szellemlovasokkal is találkozhatnak, de megismerhetik a vikingek átkát és kipróbálhatják a Lélekvesztő labirintust is, ahol rémséges látomások és hangok kíséretében bolyonghatnak a ködös folyosókon

- írták.

A Siratóházban elhunyt japán szamurájok özvegyeinek társaságában borzonghatnak az érdeklődők, míg az Aranymosónál kegyetlen rablókkal nézhetnek szembe. A VIP vendégek számára a fesztivál többi programja mellett egy Extreme Adrenalin Show-ra keresztelt, akrobatamutatványokat és veszélyes trükköket felvonultató előadással is készülnek a szervezők.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horror

horror fesztivál

kisvárda

szabolcs-szatmár-bereg megye