Félelem és rettegés a szabolcsi kisvárosban: több napos horror fesztivállal várnak októberben

MTI   
  Megosztom
Félelem és rettegés a szabolcsi kisvárosban: több napos horror fesztivállal várnak októberben

Rettegések Éjszakája néven horrorfesztivált rendeznek október 27-én, 28-án és 31-én Kisvárdán a Cinemaqua Filmparkban, ahol többek között "zombivadászat", pankrátor show és több mint háromszáz horror karakter várja az érdeklődőket.

Az esemény honlapja szerint a filmparkban mintegy negyven hektáron "gyűjtik majd a sikolyokat" huszonnyolc szektorban, ahol eredeti filmes díszletekkel nyújtanak lehetőségeket a "borzongás fokozására". A fesztiválon mások mellett megelevenedik majd több olyan horrorfilmekből ismert karakter, mint például Michael Myers, Jason vagy Pennywise, emellett különböző horror házak és helyszínek biztosítják a látogatók rettegését.

A fesztiválon lesz még motoros kaszkadőr show, táncprodukciók és "extreme hinta", a Vámpír Clubban pedig mindhárom nap 23 óra után lemezlovasok gondoskodnak arról, hogy a résztvevők átélhessék az "éjszaka misztikus és izgalmas hangulatát". A Katonai bázis területén és a Terrorhajón a látogatók testközelből élhetik át, milyen lehet szembeszállni a "zombik hadával", az Elmegyógyintézetben pedig az intézmény rejtett titkai után kutathatnak.

A fesztivál vendégei emellett Frankeinsten karakterével és szellemlovasokkal is találkozhatnak, de megismerhetik a vikingek átkát és kipróbálhatják a Lélekvesztő labirintust is, ahol rémséges látomások és hangok kíséretében bolyonghatnak a ködös folyosókon

- írták.

A Siratóházban elhunyt japán szamurájok özvegyeinek társaságában borzonghatnak az érdeklődők, míg az Aranymosónál kegyetlen rablókkal nézhetnek szembe. A VIP vendégek számára a fesztivál többi programja mellett egy Extreme Adrenalin Show-ra keresztelt, akrobatamutatványokat és veszélyes trükköket felvonultató előadással is készülnek a szervezők.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horror

horror fesztivál

kisvárda

szabolcs-szatmár-bereg megye