Különleges fesztivált rendeznek a hétvégén ebben a vidéki városban

HelloVidék   
  Megosztom
Különleges fesztivált rendeznek a hétvégén ebben a vidéki városban

Október 13-14-én rendezik meg az első Erős Pista Fesztet, amelynek célja, hogy bevezesse a nagyközönséget a cég kulisszái mögé. Az ingyenes eseményen az egész családnak szóló szórakoztató és izgalmas programokat kínálnak.

Október 13-14-én rendezi meg az Univer Product Zrt. Kecskemét-Hetényegyházán, az első Erős Pista Fesztet. A rendezvény ideje alatt a nagyközönség betekintést nyerhet a vállalat gyártási folyamataiba, megismerhetik, hogyan készülnek a kecskeméti hungarikumok, az Erős Pista és a Piros Arany. A fesztivált a tervek szerint évente megrendezik majd, bízva abban, hogy hamarosan az egész országban ismert, emblematikus eseménnyé fejlődik.

Rohanó világunkban még hangsúlyosabb szerepet kapnak a valós emberi értékek. Utóbbiak között is kiemelkedő a közösség, legyen az család, városrész vagy akár egy egész város, nemzet. Büszkeséggel tölt el, hogy a kecskemétiek lelkes közösségépítők, és büszke vagyok arra is, hogy az Univer valódi kecskeméti cégként nem csak támogatója, de immár aktív szervezője is e szellemiség fennmaradásának.

- mondta az esemény fővédnöke, Szemereyné Pataki Klaudia polgármester

A fesztivál hangsúlyos eleme és látványossága, hogy a nagyközönség is beléphet a cég idén júniusban átadott, az élelmiszeripar abszolút csúcstechnológiáját felsorakoztató új üzemébe. Így testközelből is megismerhetik az Univer gyártási folyamatait, s egyben azt is, hogyan készülnek a cég hungarikumai, az Erős Pista és a Piros Arany.

Nem titkolt szándékunk, hogy hosszútávon egy igazi, régiókon átnyúló élményprogramot hozzunk létre. Ennek értelmében a vállalat egyértelmű szándéka, hogy az Erős Pista Feszt idővel olyan új turisztikai attrakcióvá váljon, amely Kecskeméten és a város szűkebb környezetén túl, az ország más részeiben élők számára is okot ad a felkerekedésre és utazási célponttá válik

– hangsúlyozta Molitorisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

rendezvény

fesztivál

erős pista