Ötnapos Halloween-i rendezvénnyel zárja a szezont a vidéki állatkert: ezek a programok várhatók

HelloVidék   
  Megosztom
Ötnapos Halloween-i rendezvénnyel zárja a szezont a vidéki állatkert: ezek a programok várhatók

Idén öt napon át tartó, látványos és izgalmas, állatkerti- és vidámparki programelemekkel színesített rendezvénnyel búcsúzik a Debreceni Állat- és Növénykert az éves nyitvatartási időszakától – hívja fel rá a figyelmet a Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit KFT. Az eseményt október 27. és 31. között rendezik meg.

A kísérteties környezetben alkalomhoz illő arcát mutatja több, már jól ismert élményelem: vérfagyasztó utazásra hív majd a Szellemvasút, de a Rémlabirintus is próbára teszi a benne bolyongók bátorságát. Egész napos látnivalót kínálnak az Állatok Akcióban program lidérces látványetetései, tematikus szakvezetésen pedig az apokrif lények nyomába eredhetnek a résztvevők, de kincskereső térkép segítségével saját felfedezőútra is indulhatnak, némi finom jutalom reményében. Mindemellett a szezon utolsó élményeit tartogató Vidámpark mind a 23 játékeleme, köztük az idén átadott Barokk körhinta is az érdeklődők rendelkezésére áll majd, varázskarszalaggal ráadásul október 28-án és 29-én egész nap, 31-én pedig egész este korlátlanul.

Október 31-én, 16:00 és 23:00 között megannyi rémséges és misztikus teremtmény veszi birtokba a Parkot, ahol tűzikovácsok boszorkánypatkolása, rémek keringője, lidérces diszkó, bátorságpróba, zombivonulás, boszorkánytánc, tűzzsonglőr-bemutató, nyolclábúakkal teli PókÓl, a Torres Dani Trió Día de Muertost idéző koncertje, valamint zsDav, Jánosik Gergő és Aida youtuberek közönségtalálkozója vár majd titeket. Az állatkert arra biztatja az érdeklődőket, hogy bátran öltsék fel legrémisztőbb maskaráikat és mérettessék meg magukat a rémségek szépségversenyén!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

debreceni Állatkert

debrecen zoo

halloween

szórakozás

szabadidő