Nem hiszünk a szemünknek: ilyen játszóteret kaptak a gödi gyerekek

HelloVidék   
  Megosztom
Nem hiszünk a szemünknek: ilyen játszóteret kaptak a gödi gyerekek

Lovagi vár, csúszdák, siklópálya, hintapark és számos más játék várja a gyermekeket annál a játszótérnél, amit ma adtak át Gödön. A modern, integrált játszótér építése az önkormányzat és egy multicég együttműködéséből valósult meg.

2023 augusztusában, a városi strand szomszédságában, a Pulykaház utcában indult el annak az 1200 négyzetméteres játszótérnek az építése, amely október 18-tól szolgálja a környéken lakó, vagy a strandra látogató gyermekek és szüleik kikapcsolódását. A játszótéren egy éves kortól egészen 14 éves korig minden korosztály talál az ügyességet, egyensúlykészséget, erőt fejlesztő játékokat. Többek között fészekhinták, trambulinok, drótkötélpálya, mászófal, mászópiramis, hinták, árnyékolt homokozók és multifunkciós lovagi vár áll a gyermekek rendelkezésére.

A tervezés és a kivitelezés során a Samsung SDI és a kivitelező cég egyaránt nagy hangsúlyt helyezett a biztonságra. A játszótér megfelel a legmagasabb hazai és európai biztonsági feltételeknek, valamennyi játék TÜV minősítéssel rendelkezik, a játszótér teljes talaja pedig esésvédő gumiburkolatot kapott.

A szülők kényelmét szolgáló padokat úgy helyezték el, hogy azokról a játszótér teljes területe belátható. A környezettudatosság jegyében a világítást napelemes lámpák biztosítják, a játék közben elfogyasztott üdítők és ételek dobozainak pedig szelektív hulladékgyűjtő került kihelyezésre.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

játszótér

göd

beruházás