Nem hiszünk a szemünknek: ilyen játszóteret kaptak a gödi gyerekek

HelloVidék   
  Megosztom
Nem hiszünk a szemünknek: ilyen játszóteret kaptak a gödi gyerekek

Lovagi vár, csúszdák, siklópálya, hintapark és számos más játék várja a gyermekeket annál a játszótérnél, amit ma adtak át Gödön. A modern, integrált játszótér építése az önkormányzat és egy multicég együttműködéséből valósult meg.

2023 augusztusában, a városi strand szomszédságában, a Pulykaház utcában indult el annak az 1200 négyzetméteres játszótérnek az építése, amely október 18-tól szolgálja a környéken lakó, vagy a strandra látogató gyermekek és szüleik kikapcsolódását. A játszótéren egy éves kortól egészen 14 éves korig minden korosztály talál az ügyességet, egyensúlykészséget, erőt fejlesztő játékokat. Többek között fészekhinták, trambulinok, drótkötélpálya, mászófal, mászópiramis, hinták, árnyékolt homokozók és multifunkciós lovagi vár áll a gyermekek rendelkezésére.

A tervezés és a kivitelezés során a Samsung SDI és a kivitelező cég egyaránt nagy hangsúlyt helyezett a biztonságra. A játszótér megfelel a legmagasabb hazai és európai biztonsági feltételeknek, valamennyi játék TÜV minősítéssel rendelkezik, a játszótér teljes talaja pedig esésvédő gumiburkolatot kapott.

A szülők kényelmét szolgáló padokat úgy helyezték el, hogy azokról a játszótér teljes területe belátható. A környezettudatosság jegyében a világítást napelemes lámpák biztosítják, a játék közben elfogyasztott üdítők és ételek dobozainak pedig szelektív hulladékgyűjtő került kihelyezésre.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

játszótér

göd

beruházás