Vadiúj kerékpárutat adtak át Magyarországon: rég vártak erre a szakaszra a bringások

MTI   
  Megosztom
Vadiúj kerékpárutat adtak át Magyarországon: rég vártak erre a szakaszra a bringások

Új kerékpárutat adtak át a Fejér vármegyei Cecén csaknem félmilliárd forintos európai uniós támogatásból, a Széchenyi 2020 program keretében - közölte Cece önkormányzata.

A beruházás a kerékpárút-hálózat fejlesztésének első ütemében készült el, összesen 2,5 kilométeres szakaszon. A közlés szerint a hosszútávú cél a Sárbogárd - Cece - Vajta kerékpárút teljes összekötése, ennek részeként most a Cece Sárbogárd felé eső belterületi szakasza épült meg.

A települést átszelő 63. számú főút, azaz a Köztársaság út mentén kerékpársávot, illetve elválasztás nélküli gyalog- és kerékpárutat építettek ki, továbbá csapadékvízelvezető rendszert is kialakítottak. A Jókai Mór és a Béke utcán kerékpáros nyomvonalat festettek fel

- közölte az önkormányzat.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kerékpárút

kerékpárút fejlesztés

cece

támogatás