Itt a bejelentés: világhírű fellépőket hallhatunk jövőre a Dunakanyarban

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: világhírű fellépőket hallhatunk jövőre a Dunakanyarban

Nyilvánosságra hozták a 2024. június 20. és 23. között zajló 11. VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó fellépőinek névsorát. Az első körben bejelentett zenekarok között olyan neveket találni, mint az Analog Balaton, Beton.Hofi, Co Lee, Dzsúdló, Elefánt, valamint a Tankcsapda.

A hazai zenei élet megkerülhetetlen figurái, a legmenőbb arcok és legendák mellett visszatér Nagymarosra az osztrák Cari Cari, a fesztivál sztárfellépője az elképesztő hangú és energiájú Sian Evans és a Kosheen lesz.

Élő zenekari show-val érkezik a Dunakanyarba a Kosheen. A legendás drum 'n' bass, trip-hop trió neve még azok számára is ismerősen cseng, akik a kétezres évek elején még nem jártak bulizni. A formáció olyan világslágereket jegyez, mint a ’Hide U’, vagy a ’Catch’. 2001-ben a Resist című albumukkal robbantak be a zenei életbe, onnan az európai toplisták élére és a fesztiválok nagyszínpadára. Számos díjat bezsebeltek, végig turnézták a világot, hazánkban is többször jártak. Több mint 20 év után is közönségkedvenc zenekar.

Elektronikus zenei ütemekben a nyitónapon sem lesz hiány, koncertet ad az Analog Balaton, valamint visszatér a Stephanie Louise Widmer és Alexander Köck alkotta osztrák duó, a Cari Cari és az Elefánt, akik ezúttal a nagyszínpadot fogják felrobbantani. A fesztivál pénteki napját az őrült mód hasító, rekordidő alatt teltházas bulikat produkáló hiphop fenegyerekek, Beton.Hofi, Co Lee és Dzsúdló fogja uralni. A zárónap a rock jegyében fog telni, Magyarország legnépszerűbb rockzenekarával, a Tankcsapdával az élen.

A jegyértékesítés egy limitált GIGA akcióval startol november 7-én. A kedvezményes bérletek 72 órán keresztül lesznek elérhetőek, a diákbérletekhez ráadásul még december 29-ig ajándék kempingbérlet is jár. Aki a nyarat király koncertekkel és gazdag kulturális programokkal indítaná mesés környezetben, annak kihagyhatatlan esemény lesz a június 20. és 23. között megrendezésre kerülő rendezvény.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

fesztivál

koncert

dunakanyar