30 éves lett a híres magyar sörfőzde: ilyen különleges karácsonyi ízű sörökkel ünnepelhetünk

HelloVidék   
  Megosztom
30 éves lett a híres magyar sörfőzde: ilyen különleges karácsonyi ízű sörökkel ünnepelhetünk

Egy ikonikus ünnepi sörkollekciót mutatott be a Szent András Sörfőzde, ami az elmúlt tíz év legizgalmasabb karácsonyi ízeit vonultatja fel megalkotva így a kincset érő karácsonyi ajándékot. A sörfőzde ezzel a szívet melengető, limitált kiadású díszdobozos Esthajnal-válogatással ünnepli a 30. jubileumi születésnapját és magát a legszebb ünnepet az évben, a karácsonyt.

A Szent András ünnepi Esthajnal válogatása a főzde négy legemlékezetesebb karácsonyi sörének egyedülálló kombinációját tartalmazza: az Esthajnal ’14-et (pine ale fenyőrüggyel és borókával), az Esthajnal ’18-at (imperial stout füstölt szilvával), az Esthajnal ’19-et (black IPA őszibarackkal) és az Esthajnal ’22-őt (mézeskalácsos belga ale). Ha valaki érdeklődik a kisüzemi sörök iránt ezzel a válogatással biztosan újraélheti az elmúlt 10 év karácsonyainak legszebb pillanatait, vagy csak bepótolhatja azokat az élményeket, amelyről korábban lemaradt.

Nem csak egy ünnepi sörkollekció

A Best of Esthajnal válogatás nem csupán egy ünnepi sörkollekció, hanem egy üzenet is: a karácsony és az ajándékozás fontosságát szeretnénk hangsúlyozni. Ezek a már-már ikonikus sörök nem csupán egy nosztalgikus utazást jelentenek a múltba, de lehetőséget adnak arra is, hogy valami igazán különleges meglepetéssel ajándékozhassuk meg azokat, akiket igazán szeretünk

- árulta el a Szent András Sörfőzde ügyvezetője, Bukovinszky Béla.

Évről-évre megújul a karácsonyi ízvilág

Az idei Esthajnal válogatás tökéletes ajándék mindazoknak, akik szeretnék megosztani az ünnepek varázsát és különlegességét családjukkal és barátaikkal, de izgalmas élmény azoknak is, akik szeretik az ízekben-illatokban gazdag fűszeres-gyümölcsös sörkülönlegességeket, vagy csak szívesen kipróbálnak valami újat a szeretet ünnepén.

A Szent András Sörfőzde 2013 óta készíti el minden évben Esthajnal néven az aktuális karácsonyi sörét. A sorozat darabjai minden évben ezen a néven, de évről évre más ízvilággal készülnek. A főzde törekszik arra, hogy ahogyan más sörei, úgy Esthajnal-alkotásai is kategóriákat feszegessenek.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

karácsony

szórakozás

sör

sörfőzde

szent andrás sörfőzde

karácsonyi ajándék