Itt a bejelentés: bezár a Balaton legismertebb kilátója

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: bezár a Balaton legismertebb kilátója

A balatonboglári gömbkilátó és a lombkorona tanösvény jövő év január elejéig minden nap látogatható, ám a karbantartási időszakot követően a tervek szerint március elejétől fogadja ismét csak a látogatókat.

Télen is várja a kirándulókat a balatonboglári Várdomb, ám a gömbkilátót és a lombkorona-tanösvényt ideiglenesen bezárják – írja a sonline.hu.

A gömbkilátóba tavaly 138 ezren váltottak jegyet, de idén is hasonlóan népszerű volt a hely, ahonnan bámulatos balatoni panoráma tárul a látogatók elé.

Idén júniusban adták át a gömbkilátó szomszédságában a lombkorona-tanösvényt, ami 500 méter hosszan és 10 méter magasan járható be. A két építményt kirándulósétány köti össze, ahol interaktív elemek segítségével a Várdomb érdekességei is megismerhetők.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

kilátó

balatonboglár

karbantartás