Végre beindult a szezon: megnyította kapuit ez a vidéki sípálya

MTI   
  Megosztom
Végre beindult a szezon: megnyította kapuit ez a vidéki sípálya

Megnyitott az eplényi sípálya, a téli sportok kedvelői egyelőre az A1-es pályát és a tanulópályát használhatják - közölte a Síaréna Vibe Park közösségi oldalán hétfőn.


 

Üzemel az 1048 méter hosszú, 176 méteres szintkülönbségű A1-es nagypálya, a 757 méter hosszú pályán járó négyüléses felvonó, valamint a T1-es tanulópálya. Emellett igénybe vehetők a hütte és a felszerelés-kölcsönző szolgáltatásai is.

A síaréna tájékoztatása szerint az idei évtől új beléptető rendszert alakítottak ki, valamint a jegyek, a többnapos bérletek és a szezonbérletek árait is hat százalékkal csökkentették a tavalyi árakhoz képest.

A hóvastagság a síaréna honlapján közzétett adatok szerint 70 centiméter.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

sípálya

eplény