Balaton Sound 2024: itt vannak az első fellépők

HelloVidék   
  Megosztom
Balaton Sound 2024: itt vannak az első fellépők


Bejelentették a szervezők a fellépők első nagy csapatát a jövő nyári Balaton Soundon. A fesztivál már a klasszikus július eleji időpontban, egész pontosan július 3. és július 6. között várja majd a bulizó tömegeket Zamárdiba. 

Kedd reggel közösségi oldalán jelentette be a Balaton Sound szervezőgárdája a jövő évi első fellépők listáját. Az előadók közül több világhírű DJ, producer is tiszteletét teszi majd Zamárdiban. Többek között fellép: Ben Nicky, James Hype, John Newman, Lost Frequencies, Marsmello, Nervo, Nico Moreno, Paul Kalkbrenner, Purple Disco Machine, Switch Disco, Timmy Trumpet, Will Sparks.

A szervezők a 2023-as nagy megújulás után újabb területeken terveznek fejlesztéseket, melyhez továbbra is főtámogatóként társul a világ egyik legismertebb sörmárkája, a Heineken.

Idén sajnos sokan lemaradtak a számos elemében megújult és nagy sikerrel lezajlott fesztiválról, hiszen az érettségi és a vizsgaidőszak egybeesett a Sound időpontjával

- mondta korábban Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektvezetője.

A zamárdi lakosok támogató álláspontja alapján azonban a város idén úgy döntött, hogy 2024-ben már egy héttel később kezdődhet a fesztivál. Emiatt mindenképp még nagyobb érdeklődésre számítunk a hazai- és nemzetközi piacon egyaránt, hisz’ az idei fesztiválra rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, kiemelve az elektronikus zenei műfajok változatosságát, a nagyszínpad látványvilágát, a hangulatos strand szakaszokat, vagy az általános infrastrukturális és kényelmi fejlesztéseket

– tette hozzá a projektvezető.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

balatonsound

fellépők

program