Ilyet is ritkán látni: különleges vendéggel találkozhatnak a gyerekek Veszprémben

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyet is ritkán látni: különleges vendéggel találkozhatnak a gyerekek Veszprémben

December 8-án téli csodavilágként nyitja meg a finn Mikulás a Gyárkert Kultúrpark ünnepi kavalkádját Veszprémben, ahol karácsonyi hangulat, zene, büfék, egy jégkorcsolyapálya és 5 darab 50 méteres hófánkpálya várja majd az érdeklődőket.

Magyarországi körútja december 8-i állomásán Veszprémbe látogat Joulupukki, a finn Mikulás.Joulupukki többször látogatott már Veszprémbe. Néhány éve azt mondta, hogy közte és a város között örök a szeretet. A nagy szeretet nem is véletlen, hiszen a finn Mikulás Veszprém finn testvértelepülésén, Rovaniemiben él - írja a 24.hu.

Veszprém egyik legújabb és legkedveltebb helyszínén biztosan lesz hó – vagy legalábbis úgy teszünk -, és ha van hó, akkor van szánkózás. Egy egész hónapon át elérhető “havas” pálya, ahol szánkózni, síelni és hócsúszkázni is tudsz. Téli csodavilág, nem csak gyerekeknek

– közölték a szervezők.

A Gyárkertbe látogatók számára fontos információ, hogy a december 8-i nyitónapon a hófánk- és korcsolyapályák ingyenesen használhatók, a többi napon viszont a pályák használatát jegyvásárláshoz kötik majd. A Gyárkertbe történő belépés végig ingyenes.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

mikulás

veszprém

advent