Megvan a Balaton legjobb wellness szállodája: ilyen extrákat nyújt vendégeinek

HelloVidék   
  Megosztom
Megvan a Balaton legjobb wellness szállodája: ilyen extrákat nyújt vendégeinek

A Nők Lapja az idei esztendőben első alkalommal hirdette meg a Travel Awards versenyt, ahova különböző kategóriákban nevezhettek a turizmus szektor szereplői: városok, szállodák, vendéglátóhelyek és utazási irodák.

A portálon három héten át tartó szavazás során összesen 50 000 voks érkezett az olvasóktól, melynek értelmében a zalakarosi Hotel Karos Spa****-t a balatoni régió legjobb wellness szállodájának választották. A Karos Spa a környéken egyedülálló wellness részleggel rendelkezik a maga 5 beltéri, valamint 2 szezonálisan működő kültéri medencéjével, 5 különböző szaunájával, gőzkabinjával és jégkamrájával. A kínálatban a klasszikus úszómedencétől kezdve az élményelemekkel tarkított élménymedencén át a saját kútból táplált termálmedencéig minden megtalálható, mely a tökéletes kikapcsolódást nyújthatja egy üdítő wellness hétvége során.

Az elmúlt években a szálloda folyamatos fejlesztéseken esett át, megújultak többek között a főépületi szobák, a recepció, a hall, a Drink bar, a Food Garden, a wellness előtér, a szauna- és uszodavilág, valamint jelenleg is zajlik a reggeli és vacsora helyszínéül szolgáló Éden étterem felújítása.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

spa

wellness

wellness-szálloda

balaton

zalakaros

szórakozás

szálloda