Ők már biztosan ott lesznek 2024-ben a Művészetek Völgye Fesztiválon: itt az első exkluzív videó

HelloVidék   
  Megosztom
Ők már biztosan ott lesznek 2024-ben a Művészetek Völgye Fesztiválon: itt az első exkluzív videó

2024 július 19. és 28. között színes programokkal és fantasztikus koncertekkel várja vendégeit a Művészetek Völgye fesztivál. A Balaton-felvidék legrégebbi és legnagyobb kulturális eseménysorozata ezúttal is tökéletes kikapcsolódást ígér.

A 33. Művészetek Völgye Fesztiválon ezúttal is lesznek koncertek, irodalom, színház, tánc, kézműves foglalkozások, beszélgetések, filmvetítések, kiállítások, népzene, de még biciklitúra is, a kicsik pedig idén is garantáltan számíthatnak néhány nagyszerű gyerekprogramra.

Többek között fellép: Bagossy Brothers Company, Parno Graszt, Elefánt, 30Y. Platon Karataev, Beton.Hofi, Bëlga, Punnany Massif.

A Balaton legsokoldalúbb művészeti fesztiválja 1989-ben debütált a magyar közönség előtt, azóta pedig évről évre egyre többeket vonz páratlan hangulata. Igazi kulturális oázis, melynek helyszínein mindig más-más szervező állítja össze a programokat, így akármerre is kószáljon az ember, lépten-nyomon színes kalandok köszöntik. Mivel három település is kiveszi a részét a munkából, a vendégek többnyire szabadtéren, szellősen élvezhetik ki a forró júliusi napokat.

@muveszetekvolgye ???Fogadjátok sok szeretettel karácsonyi beharangozó videónkat! ?? Nagy örömmel mutatjuk be nektek a 33. Művészetek Völgye első videóját, amellyel eláruljuk, kik azok, akikkel jövőre biztosan találkozhattok! ? Egy különleges ajándékkal lehet még teljesebb az ünnep, így természetesen idén is meglepetések várnak a páros bérletcsomagok mellé! ℹ️ https://www.muveszetekvolgye.hu/.../16207-ajandekozz... ? https://tixa.hu/muveszetekvolgye ? https://www.muveszetekvolgye.hu/webshop/karacsony/ #MűvészetekVölgye #MűvészetekSokszínűsége #10napélmény #vigantpetend #kapolcs #taliándörögd #MűvészetekVölgye #Fesztiválélmények #karácsonyiajándék #ajándékötlet ♬ eredeti hang - Művészetek Völgye Fesztivál

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

művészetek völgye

kapolcs

fellépők