Ilyet is ritkán látni: újra forog a különleges körhinta ebben a vidéki városban

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyet is ritkán látni: újra forog a különleges körhinta ebben a vidéki városban

Szombattól újabb látványossággal bővült a siófoki Fő tér. Visszatért a nyár fővárosába ugyanis, mindenki kedvence a körhinta, amely a tavalyi siófoki karácsonyi vásár egyik legkedveltebb helyszíne volt.

A különleges hangulatú programlehetőség egészen december 23-ig a Fő tér ékessége lesz és bárki számára ingyenesen igénybe vehető.

Siófokon idén is nagyszerű programok várják a téli kikapcsolódásra vágyókat. Hiszen jégpálya nyílik itt is, ahogyan Balatonbogláron és Zamárdiban is - írja a Sonline.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

siófok

karácsony

kikapcsolás