Nem mindennapi látvány a dunaújvárosi kórházban: erre nem sok látogató számított

HelloVidék   
  Megosztom
Nem mindennapi látvány a dunaújvárosi kórházban: erre nem sok látogató számított

Különleges karácsonyi dekorációval lepte meg a látogatókat a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház és Rendelőintézet. A nem mindennapi alkotást az épület aulájában minden ide érkező megtekintheti.

Ahogy az intézmény írja posztjában:

Látványos, kreatív, kicsit formabontó. Az aulánkban különleges karácsonyi dísz fogadja a kórházba érkezőket. Idén egy látványos, kreatív karácsonyi dekorációt helyeztünk el a kórház aulájában. Nemcsak ruhaüzletek kirakataiban, bevásárlóközpontokban, ruhaszalonokban mutat jól az ilyen stílusú karácsonyi dekoráció. A próbababa köré helyezett fém állványra fenyőágakat rögzítettünk és azt díszítettük fel. A szép esésű szoknyarészt díszítettük fel, így alakult ki a különleges karácsonyi ruhaköltemény.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

karácsonyi dekoráció

dunaújvárosi szent pantaleon kórház és rendelőintézet

dunaújvárosi kórház