Dübörög az ünnepi adományozás: különleges csokicsomagokat kapnak ezek a rászoruló gyerekek

HelloVidék   
  Megosztom
Dübörög az ünnepi adományozás: különleges csokicsomagokat kapnak ezek a rászoruló gyerekek

Az ünnepeket kórházban töltő kisgyermekeket segítettek mosolyhoz a Bohócdoktorok, mégpedig szeretetcsoki csomagok jóvoltából. Sürögtek - forogtak a piros orros bohócdoktorok, csomagokat töltöttek, hogy még karácsony előtt eljuthassanak dobozokba rendezve a szaloncukrok, csokifüggelékek, és táblás finomságok a gyermekeket gyógyító intézményekbe.

A csomagokat gyermekek szeretet-üzenetei és rajzai tették személyesebbé. A Szeretetcsokikból a nagybeteg kicsik mellett a szakdolgozó személyzetnek is jutott. Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy a Szeretetcsoki jótékonysági összefogás ad lehetőséget arra, hogy a gyermekeket gyógyító intézményekbe ezernyi örömöt okozó finomságok bekerülhetnek.

A csokiadományok segítik a betegségből felépülőket, illetve az orvosokat, nővérkéket, a szakdolgozókat is picit jobb kedvre derülni. A Bohócdoktorok egyébként rendszeresen visznek gyermekkórházakba szánt csomagokban játékokat, írószereket, vásárlási utalványokat, édességeket, a lábadozó gyerekek örömszerzésére, az egészségügyi dolgozók életének megkönnyítésére.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

bohócdoktorok

jótékonyság

betegség

kórház

szórakozás

karácsony