Itt a bejelentés: ezekkel a programokkal készül idén Sümeg

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: ezekkel a programokkal készül idén Sümeg

A sümegi Kisfaludy Sándor Művelődési Központ számos 2024-es programját bemutatta követőinek a közösségi oldalán.


 

Januárban ünneplik majd a város és a magyar kultúra napját is, márciusban érkezik Miller Zoltán, hogy a sümegiekkel nőnapozzon, megünneplik majd a jeles napokat, évfordulókat, nemzeti ünnepeket is az évben, a Kisfaludy szüret és Művészpiknik is várja majd az érdeklődőket, hogy csak néhányat említsünk idei programjaik közül - írta a VEOL.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

sümeg

program

koncert