Játszótéren csatangolt a pécsi róka: miért merészkedett ilyen közel, vajon veszélyes lehet?

HelloVidék   
  Megosztom
Játszótéren csatangolt a pécsi róka: miért merészkedett ilyen közel, vajon veszélyes lehet?

A bama.hu írta meg, hogy egy olvasójuk küldött felvételt nekik arról, hogy egy róka bóklászik az egyik pécsi játszótéren.

Ahogy a portál írja, az állat a Kőrösi Csoma Sándor utcában tűnt fel, feltehetően eleséget keresett, és betévedt a városba.

Olvasónk arról is beszámolt, hogy miközben az éhes róka fel-alá járkált, tőle körülbelül negyven méterre gyerekek játszottak a hóban

- közölte a lap, majd hozzátették:

Nyilvánvalóan felmerül ilyenkor az a gondolat, hogyha veszett rókáról van szó, az veszélyes lehet nemcsak a gyerekekre, hanem az arra járókra is.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pécs

róka

játszótér