Játszótéren csatangolt a pécsi róka: miért merészkedett ilyen közel, vajon veszélyes lehet?

HelloVidék   
  Megosztom
Játszótéren csatangolt a pécsi róka: miért merészkedett ilyen közel, vajon veszélyes lehet?

A bama.hu írta meg, hogy egy olvasójuk küldött felvételt nekik arról, hogy egy róka bóklászik az egyik pécsi játszótéren.

Ahogy a portál írja, az állat a Kőrösi Csoma Sándor utcában tűnt fel, feltehetően eleséget keresett, és betévedt a városba.

Olvasónk arról is beszámolt, hogy miközben az éhes róka fel-alá járkált, tőle körülbelül negyven méterre gyerekek játszottak a hóban

- közölte a lap, majd hozzátették:

Nyilvánvalóan felmerül ilyenkor az a gondolat, hogyha veszett rókáról van szó, az veszélyes lehet nemcsak a gyerekekre, hanem az arra járókra is.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pécs

róka

játszótér