Nyakunkon a Valentin-nap: ezekkel a programokkal biztosan leveheted kedvesedet a lábáról

HelloVidék   
  Megosztom
Nyakunkon a Valentin-nap: ezekkel a programokkal biztosan leveheted kedvesedet a lábáról

Február 14-e nem pusztán egy dátum a naptárban, hanem egy igazán szenvedélyes ünnep, amikor szeretnénk megmutatni kedvesünknek, hogy számunkra ő a világ közepe. Hogy ne érjen minket váratlanul a Valentin-nap, íme néhány olyan formabontó programötlet, amelyek biztosan melegséggel töltik majd meg szívünket, és garantáltan emlékezetessé teszik ezt az napot.

Itt az ideje, hogy kicsit kilépjünk a komfortzónánkból, és megszervezzünk egy olyan Valentin-napot, mely tele van szeretettel, kreativitással és közös élményekkel. A bükfürdői Greenfield Hotel szakértője most ajánl néhány programot, amelyek felejthetetlenné teszik ezt a különleges eseményt. Idén a szerelem ünnepén új szintre emeljük a romantikát!

Alkossunk közösen!

Csalogassuk elő művészi énünket! Kreáljunk együtt valamilyen egyedi, DIY ajándékot. Lehet ez akár páros kézlenyomat, amit festék vagy agyag segítségével készítünk el. Személyes üzeneteket vagy dátumokat is írhatunk a lenyomatok mellé. De megalkothatunk akár egy közös kollázst is: gyűjtsünk össze olyan közös fényképeket, idézeteket és emlékeket – például koncertjegyet vagy az első üzenetváltás kinyomtatott változatát –, amelyek fontosak számunkra. Rendezzük el ezeket egy parafatáblán és tegyük ki a hálószobába vagy a nappaliba. Ezek a kedves kis műalkotások örökre megőrzik a pillanatot.

Vonuljunk el kettesben a világ elől!

A Valentin-nap tökéletes alkalom arra, hogy egy romantikus kirándulással még mélyebbé tegyük a kapcsolatunkat. Ha egy kis kettesben töltött időre vágyunk, az erdő remek helyszín lehet ehhez. A természet ölelésében kizökkenhetünk a mindennapi hajtásból és zavartalanul beszélgethetünk. A Greenfield szakértője azt tanácsolja, hogy a kütyüinket süllyesszük a hátizsák mélyére, hogy tényleg semmi és senki ne zavarjon meg bennünket. A hóval borított fák és a csendes erdő mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy igazán romantikus legyen a kirándulás.

Nyomozzunk együtt!

Mozgassuk meg az agytekervényeinket egy kalandos szabadulószoba-kihívással, ahol a titkok és rejtélyek megoldása csak csapatmunkával és kommunikációval érhető el. Az ilyen típusú kihívások nemcsak izgalmasak, de az együttműködési készségeket is fejlesztik, ami egy pár számára mindig jól jön.

Romantikázzunk a csillagok alatt!

A tiszta, hideg éjszakákon kevés romantikusabb program van, mint egy csillagles. Keressünk a közelben lévő csillagvizsgálót, vagy egyszerűen csak nézzünk ki egy várostól távolabb eső, fényszennyezettségtől mentes helyet. Vigyünk magunkkal forró italt termoszban, öltözzünk fel jó melegen, ezután pedig nincs is más dolgunk, mint élvezni egymás társaságát, miközben az égbolt csodájában gyönyörködünk.

Perdüljünk táncra!

Fokozzuk a romantikát egy táncórával! Válasszunk olyan stílust, amit mindketten érdekesnek találunk, és engedjük, hogy a zene és a tánc elvarázsoljon minket! Legyen szó tangóról, keringőről vagy néptáncról, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. A tánc nem csak szórakoztató, de szorosabbra is fűzi a kapcsolatunkat, segít jobban egymásra hangolódnunk.

Piknikezzünk a nappaliban!

Az időjárás februárban még nem igazán kedvez a hagyományos pikniknek, de ez ne akadályozzon meg minket abban, hogy elvessük ezt az ötletet! Hozzunk létre egy otthoni, beltéri pikniket: terítsünk le puha plédeket a nappaliban és gyújtsunk hangulatos fényeket néhány gyertya vagy égősor segítségével, hogy fokozzuk a romantikus atmoszférát. Végül pedig készítsünk olyan ételeket, amelyeket mindketten szeretünk. Ez lehet könnyű saláta, ízletes szendvics vagy egy nagy tál tészta, bármi, amit megkívánunk. Ha igazán meg akarjuk adni a módját, akár még egy pezsgőt is pukkanthatunk!

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

valentin-nap

szórakozás

programok

randizás

szerelem

párkapcsolat