Fantasztikus hír a koncertrajongóknak: világsztár lép fel több vidéki nagyvárosban

HelloVidék   
  Megosztom
Fantasztikus hír a koncertrajongóknak: világsztár lép fel több vidéki nagyvárosban

Magyarországi turnéra indul a Ripoff Raskolnikov Ban, a zenekar többek között Sopronban, Veszprémben, Békéscsabá, Pécsen, Szegeden is fel fog lépni február 7. és 14. között.


 

A Ripoff Raskolnikov Band az americana stílus legszínvonalasabb hazai képviselői közé tartozik, a zenekart az osztrák származású, de már harminc éve Magyarországon is élő Ripoff Raskolnikov gitáros vezeti. Roberto Luti pedig nem csak Olaszország, hanem a világ egyik legkiválóbb slide gitárosa, a Playing for Change mozgalom állandó közreműködője.

A zenén keresztül különböző nemzetiségű embereket kapcsolnak össze: híres dalok videófeldolgozásait készítik el úgy, hogy a világ különböző tájain játszó muzsikusok csak a kész filmen találkoznak. Ezt a metódust követve készítették el a turnét felvezető közös videójukat a Ripoff Rasklonikov Banddel. Roberto hamarosan Magyarországra érkezik, a közös koncertek mellett Ripoff legújabb albumán is közreműködik majd.

Ripoffot kb. 15-éve ismerem, nagyon nagyra tartom, mint dalszerző és előadó, igazi öröm és megtiszteltetés, hogy meghívtak erre a közös turnéra és a készülő lemezre. Nagyon ritka tehetségű dalszerző, Bob Dylannel, John Prine-nal vagy Tom Waitsel is nyugodtam egy napon lehet említeni. Ráadásul annyira jó zenészek vannak a csapatban, hogy nagyon várom már a közös koncerteket

– mesélte Roberto.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

veszprém

koncert

sopron