Ők már biztosan fellépnek: újabb nevekkel bővült a Balaton Sound fesztivál

MTI   
  Megosztom
Ők már biztosan fellépnek: újabb nevekkel bővült a Balaton Sound fesztivál

Újabb nevekkel bővült a Balaton Sound line-upja, csaknem harminc új fellépőt jelentettek be kedden. A fesztiválon többek között fellép majd Adam Beyer, Amelie Lens, Meduza és Maceo Plex is.

Törekvésünk, hogy az elektronikus zenei színtér széles választékát kínáljuk. A beach fesztiválon ugyanúgy helyet kap a mainstream elektronikus zenei élvonal, mint az underground elektronika legjobbjai. A most bejelentett nevekkel erősödik a hard techno és hardstyle előadók sora - mondta Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektvezetője.

Ott lesz a fesztiválon a svéd Adam Beyer, aki évtizedek óta kiemelkedő előadója a techno-színtérnek, műsort ad a zenetörténet legnagyobb globális streamingjét produkáló olasz Meduza, valamint Maceo Plex kubai-amerikai dj, akinek tavaly decemberben jelent meg új albuma. Fellép továbbá Vintage Culture, Stephan Bodzin, a hard techno vonalat erősíti a 999999999, Sara Landry vagy az újgenerációs francia dj, Trym.

Az idei Soundon több változás várja a látogatókat. Új helyen lesz a főbejárat, módosul a nagyszínpad helyszíne, kényelmesebb teret biztosítva a nagy számú közönségnek. Továbbra is a fesztivál része az egy kilométer hosszú partszakasz, amely négy napon át éjjel-nappal vízparti helyszínekkel, beach partikkal, vízi játékokkal várja a fesztiválozókat.

Az új helyre kerülő nagyszínpadon a programok immár hajnalba nyúlóan szórakoztatják a közönséget, az utolsó napon pedig egy end show-val zárunk, az elektronikus tánczene keményebb stílusaiban kiemelkedő, visszatérő holland szervezőcsapat, a Q-dance előadásában

- mondta Filutás Anna.

A kedden bejelentett fellépők között találjuk Zomboy-t, Borgore-t, Brina Knausst, Reinier Zonneveldet, a Mathame duót, Kölsch-t, a Fjaak-ot, érkezik az IDM, a Mind Against, Qreator, a Sound Rush duó, Ran-D és a Warface, Sefa Vlaarkamp és DV8. Szintén fellép a Soundon Juliet Fox, Nusha, a Space 92 x POPOF present: Turbulences, Miss Monique, Alison Wonderland és Sam Feldt is.

A szervezők már korábban bejelentették mások mellett Marshmello, Paul Kalkbrenner, James Hype, Purple Disco Machine vagy Timmy Trumpet fellépését az idei Balaton Soundon. A népszerű elektronikus fesztivált idén július 3-tól 6-ig tartják Zamárdiban.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

balaton sound

fellépő

bejelentés