Ők már biztosan fellépnek: újabb nevekkel bővült a Balaton Sound fesztivál

MTI   
  Megosztom
Ők már biztosan fellépnek: újabb nevekkel bővült a Balaton Sound fesztivál

Újabb nevekkel bővült a Balaton Sound line-upja, csaknem harminc új fellépőt jelentettek be kedden. A fesztiválon többek között fellép majd Adam Beyer, Amelie Lens, Meduza és Maceo Plex is.

Törekvésünk, hogy az elektronikus zenei színtér széles választékát kínáljuk. A beach fesztiválon ugyanúgy helyet kap a mainstream elektronikus zenei élvonal, mint az underground elektronika legjobbjai. A most bejelentett nevekkel erősödik a hard techno és hardstyle előadók sora - mondta Filutás Anna, a Heineken Balaton Sound projektvezetője.

Ott lesz a fesztiválon a svéd Adam Beyer, aki évtizedek óta kiemelkedő előadója a techno-színtérnek, műsort ad a zenetörténet legnagyobb globális streamingjét produkáló olasz Meduza, valamint Maceo Plex kubai-amerikai dj, akinek tavaly decemberben jelent meg új albuma. Fellép továbbá Vintage Culture, Stephan Bodzin, a hard techno vonalat erősíti a 999999999, Sara Landry vagy az újgenerációs francia dj, Trym.

Az idei Soundon több változás várja a látogatókat. Új helyen lesz a főbejárat, módosul a nagyszínpad helyszíne, kényelmesebb teret biztosítva a nagy számú közönségnek. Továbbra is a fesztivál része az egy kilométer hosszú partszakasz, amely négy napon át éjjel-nappal vízparti helyszínekkel, beach partikkal, vízi játékokkal várja a fesztiválozókat.

Az új helyre kerülő nagyszínpadon a programok immár hajnalba nyúlóan szórakoztatják a közönséget, az utolsó napon pedig egy end show-val zárunk, az elektronikus tánczene keményebb stílusaiban kiemelkedő, visszatérő holland szervezőcsapat, a Q-dance előadásában

- mondta Filutás Anna.

A kedden bejelentett fellépők között találjuk Zomboy-t, Borgore-t, Brina Knausst, Reinier Zonneveldet, a Mathame duót, Kölsch-t, a Fjaak-ot, érkezik az IDM, a Mind Against, Qreator, a Sound Rush duó, Ran-D és a Warface, Sefa Vlaarkamp és DV8. Szintén fellép a Soundon Juliet Fox, Nusha, a Space 92 x POPOF present: Turbulences, Miss Monique, Alison Wonderland és Sam Feldt is.

A szervezők már korábban bejelentették mások mellett Marshmello, Paul Kalkbrenner, James Hype, Purple Disco Machine vagy Timmy Trumpet fellépését az idei Balaton Soundon. A népszerű elektronikus fesztivált idén július 3-tól 6-ig tartják Zamárdiban.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

balaton sound

fellépő

bejelentés