Filmre vették a Kis-Balatonnál vadászó madarat: csak ritkán látni ezt a különleges állatot

MTI   
  Megosztom
Filmre vették a Kis-Balatonnál vadászó madarat: csak ritkán látni ezt a különleges állatot

Szuperközeli és lassított videó készült a Kis-Balatonnál arról, ahogy a jégmadár a víz alatt halra vadászik, majd a zsákmánnyal a csőrében elrepül. A profi filmesek most megmutatják hogyan vették fel a gyönyörű pillanatot - írta meg a likeBalaton.

Ahogy a portál írja, az alkotók már nagyon rég vágytak arra, hogy lassított felvételeket készítsenek a jégmadárról, főleg arról, ahogy a víz alatt vadászik. Egy hideg, januári napon sikerült megvalósítanunk ezt az álmot.

A jégmadár 20 percenként megjelent, a szokásos faágára ült, onnan figyelte az alatta úszkáló kis halakat, és a tökéletes pillanatban lecsapott. A stáb egy távolabbi kunyhóból irányította a kamerát, ami tökéletes felvételt készített

- írta a lap.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

jégmadár

videó

film

felvétel