Ők már biztosan ott lesznek 2024-ben a borsodi fesztiválon: itt vannak a részletek

MTI   
  Megosztom
Ők már biztosan ott lesznek 2024-ben a borsodi fesztiválon: itt vannak a részletek

Harmadik alkalommal rendezik meg a Boldogkisfalud Fesztet június 27. és 30. között Bodrogkisfaludon, ahol többek között a Kispál és a Borz is fellép.

A Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei fesztivál a zene, az irodalom és a képzőművészet köré szerveződik. Az idén harminchét éves Kispál és a Borz a Boldogkisfalud Feszten zárja tavaszi turnésorozatát, de fellép még az ötödik születésnapját ünneplő Carson Coma, a Felefánt (Szendrői Csaba - Tóth András duója), Németh Juci és G. Szabó Hunor párosa, Beck Zoli és Grecsó Krisztián duója, valamint a francia Les Gars Dans L'Coin is.

A zenei programok mellett a gasztronómiára is nagy hangsúlyt fektetnek a szervezők: rendezvényen tíz borászat termékei lesznek elérhetők és egy vendégborász is érkezik a fesztiválra. A sörkedvelők a tokaji BAZ Beer kézműves sörfőzde kínálatából válogathatnak.

A Seven Hills Distilleryben Tokaj Gint és Furmint Vodkát kóstolhatnak majd a látogatók, akik egy "lepárlótúrán" a berendezéseket is megismerhetik.

Az eseményt idén egy sportos kísérőrendezvénnyel bővítik, melyen a jelentkezők egy biciklis és két futó számban próbálhatják ki magukat. A futóversenyek útvonala a Bodrog gátján és partján vezeti a résztvevőket, míg biciklivel a Tokaji Kopasz-hegy megkerülése lesz a cél.

Egy másik kísérőrendezvény, az Art kontroll egy képzőművészeti kiállítássorozat keretében ad lehetőséget fiatal művészeknek a bemutatkozásra, de elismert alkotók műveit is megtekinthetik a látogatók.

A tájékoztatás szerint a község szívében, a képzőművészeti kiállítások és a sportrendezvény szomszédjában az Öreg Tölgynél sátorhelyekkel is készülnek a szervezők, de lesz sport- és BMX pálya, valamint biciklikölcsönző is.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

miskolc

koncert

program