Hihetetlen programkavalkád: zenével, tánccal várják a látogatókat Szegeden idén is

MTI   
  Megosztom
Hihetetlen programkavalkád: zenével, tánccal várják a látogatókat Szegeden idén is

A koncertek mellett vígjáték, musical, opera- és néptáncest, hét színházi produkció várja a közönséget nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékok újszegedi színpadán.

A programsorozat a Tiszavirág Néptáncegyüttes néptáncgálájával nyílik június 16-án, Berecz András mesemondó és a Juhász Zenekar közreműködésével, A mi mesénk címmel. Június 28-án és 29-án a Kultúrbrigád több mint négyszáz előadást megélt musicalét, Az Őrült Nők Ketrecét tekintheti meg a közönség. A darabot Alföldi Róbert rendezte, a főszerepekben Hevér Gábor és Stohl András látható.

Két héttel később, július 27-én Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicale, Az Ég tartja a Földet - Erzsébet, a szerelem szentje érkezik a Szegedi Szabadtéri Játékokra. A főszerepben a fiatal színművész-házaspár, Bori Réka és Koltai-Nagy Balázs látható; Cseke Péter rendezése az Árpád-házi Szent Erzsébet életét és korát mutatja be.

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház vendégjátékát a Játékszín előadása, Szente Vajk vígjátéka követi, az Aranylakodalom augusztus 3-án kerül színre. A darab 2020-ban Újszegeden is bemutatott Legénybúcsú folytatása.

Az újszegedi sorozat a Szép nyári nap című Neoton-musicallel búcsúzik a közönségtől augusztus 16-án és 17-én. Böhm György rendezésében, a Veres1Színház előadásában többek között olyan énekes lépnek színpadra, mint Náray Erika, Fésűs Nelly és Falusi Mariann.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

szeged

program

koncert