Ilyen programot sem mindennap rendeznek Magyarországon: rengeteg embert várnak rá a hétvégén

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen programot sem mindennap rendeznek Magyarországon: rengeteg embert várnak rá a hétvégén

Rejtett udvarok kincseinek nyomába erednek Pécsen március 2-án délután 3 órakor a Világörökség Pécs szervezésében.

A vezetett séta során az Apáca utca belső zárt udvaraiba térnek be a résztvevők. A sétáló nem is gondolná, hogy ezekben az udvarokban világörökségi helyszínekre bukkanhat, ahol a múlt és a jelen találkozik. Az itt található leleteket modern kori, interaktív eszközökkel ismertetik meg az érdeklődőkkel - írja a bama.hu.

A program során a nagyközönség számára eddig nem látogatható tereket is megtekinthetnek a résztvevők. A túra indulási helye a Szent István téren található Cella Septichora Látogatóközpont, de a nem mindennapi sétán való részvételi lehetőségért keressék fel a program Facebook-eseményét.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

pécs

program

túra