Érdemes volt az eget kémlelni: különös látványban lehetett része a szemfüleseknek

HelloVidék   
  Megosztom
Érdemes volt az eget kémlelni: különös látványban lehetett része a szemfüleseknek

Idén először volt látható a sarki fény Magyarországról, a látványosságot a dobai, fonyódi és prédikálószéki webkamerája is rögzítette.

Március 3-án este ismét láthatóvá vált Magyarországról a sarki fény – írja az Időkép. A portál dobai, fonyódi és prédikálószéki webkamerája is rögzítette a látványosságot, ami idén először volt látható hazánkban, amikor a vártnál erősebb geomágneses vihart okozó napszél érte el a Földet.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

időjárás

sarki fény

látványosság