Országjáró turnéra indul a Magyar Nemzeti Cirkusz: ezeken a településeken találkozhatsz velük

HelloVidék   
  Megosztom
Országjáró turnéra indul a Magyar Nemzeti Cirkusz: ezeken a településeken találkozhatsz velük

Idén 30. alkalommal indul országjáró turnéjára a Magyar Nemzeti Cirkusz utazótársulata. Ifj. Richter József cirkuszigazgató és sztárartistái a premier előadás előtt jótékonysági főpróbát tartanak az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány javára Budapesten, majd 17 hazai városban szerepelnek világszámokkal teli gálaműsorukkal.

A társulat március 22-én, pénteken 11:00 órától élménypedagógiai órára invitálja a diákokat Tudomány a porondon címmel. A szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium oktatói által összeállított anyagban az előadás során látható trükkök mögött álló törvényeket, érdekességeket mutatják be a tanulóknak. A több mint 2 órás, világszínvonalú jubileumi gálaműsor szelekciójába a Monte-Carlói Cirkuszfesztivál és a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany-, Ezüst-, és Bronz-díjas világszámai kerültek be.

Ifj. Richter József a családi hagyományokhoz híven lovas produkciókkal kápráztatja el a közönséget, csoportjával a hungarikumnak nyilvánított zsoké szám mellett fríz és arab telivérek szabadidomítását mutatja be a porondon. A hamisítatlan cirkuszi hangulatért a Nemzeti Cirkusz élőzenekara felel.

Az Ifj. Richter József, Hortobágyi Károly-díjas, immár hétszeres Arany-díjas cirkuszigazgató vezette 70 fős társulat műsorát az év hátralévő részében 17 vidéki városban, több mint 200 alkalommal tekintheti meg a közönség. Budapest után kelet felé indul a társulat, Miskolc, Nyíregyháza és Debrecen városában állomásoznak.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

magyar nemzeti cirkusz

program

sorozat