Különös vendégek látogatták meg a kiskörei vízlépcsőt: csak a szerencsések pillanthatják meg őket

HelloVidék   
  Megosztom
Különös vendégek látogatták meg a kiskörei vízlépcsőt: csak a szerencsések pillanthatják meg őket

Egy abádszalóki fotós, Mészáros János kapta lencsevégre a kiskörei vízlépcső üzemi hídjának lábánál tanyázó hódokat, akik szemmel láthatóan jól érzik magukat a duzzasztómű zsilipjei mellett.

Aki emlékszik a 90′-es évek Hódító hódok című meséjére, annak most megelevenedhetnek az epizódok, hiszen a hódok most a szemünk előtt, a kiskörei vízlépcső üzemi hídjának alvíz felőli oldalán voltak – számolt be róla az ilovetiszato.hu. Megpillantani őket szerencse kérdése, Mészáros János éppen jó időben volt jó helyen.

Bajt nem jelentenek sem a vízlépcsőre, de a vízlépcső sem jelent számukra veszélyt – rendszeresen szoktak itt megjelenni. Ők sokkal technikásabbak, okosabbak, minthogy bajuk essen, nem mellesleg született mérnökök.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hód

tisza

tiszat-tó

szórakozás

állatok

kisköre

kiskörei vízlépcső