Ledobták az atombombát a Dombori strandon: legendás étteremtől szabadulnának fillérekért a tulajdonosok

HelloVidék   
  Megosztom
Ledobták az atombombát a Dombori strandon: legendás étteremtől szabadulnának fillérekért a tulajdonosok

82 millió helyett 39 millióért árulják a Dombori strandon található pizzériát. Brutális az akció, de mégis, mit kaphatunk ennyi pénzért?

Az étterem a település központjában található, a Dombori üdülőtelep közismert vendéglátóhelye, közvetlenül a strand és a vízpart mellett található.

@azingatlankozvetito Teljes hirdetési anyag?? https://azingatlankozvetito.hu/ingatlanok/dombori-white-house-azaz-a-feher-haz-etterem #ingatlanhirdetés #eladó #azingatlanközvetítőtolnamegye #realestatehungary #árzuhanás #dombori #vízpart #nyaraló ♬ I Can Feel It v3 - Nick Sena and Danny Echevarria

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

strand

szórakozás

étterem

pizzéria

eladó

ingatlan