Itt a bejelentés: eldőlt hol rendezik idén meg a népszerű vízi programsorozatot

MTI   
  Megosztom
Itt a bejelentés: eldőlt hol rendezik idén meg a népszerű vízi programsorozatot

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) idén, április 20. és szeptember 21. között négy eseményt szervez a Hazai Vizeken programsorozat keretein belül. Ezekkel Magyarország különböző vízfelületeire hívják az aktív kikapcsolódást kedvelőket.

Az MKKSZ a honlapján emlékeztet, hogy 2024-ben már a negyedik évada következik a programsorozatnak, amelyet három évvel ezelőtt azzal a céllal hívtak életre, hogy a szabadidős sportolóknak minél több lehetőséget biztosítsanak a szabadban való edzésre, az egészséges versenyzésre és jó hangulatú vízparti baráti, vagy családi napokra.

A korábbi évek tapasztalataiból és visszajelzéseiből kiindulva idén négy helyszínen - Győrben, Dunakeszin, Szarvason és Balatonfüreden - lesz lehetőség kajak, kenu, SUP és számos egyéb kategóriában vízre szállni.

Győrben négy, Dunakeszin kettő, Szarvason és Balatonfüreden pedig egy-egy távra lehet leadni a nevezést.

Az időpontok és helyszínek:

  • 2024. április 20. - Mosoni-Duna Beevezés, Győr
  • 2024. június 1. - Dunakeszi Futam, Dunakeszi
  • 2024. július 7. - Sándor Tamás Emléktúra, Szarvas
  • 2024. szeptember 21. - Balatonfüred-Tihany Beevezés, Balatonfüred

Az online jelentkezést az evezzitthon.hu oldalon keresztül lehet megtenni, az április 20-i első állomásra már el is indult a nevezés. A távokat teljesítők online emléklapot és befutó érmet kapnak, míg a kategóriák első három helyezettjei egyedi Hazai Vizeken éremmel térhetnek haza.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

hazai vizek

program

sport