Itt a bejelentés: eldőlt hol rendezik idén meg a népszerű vízi programsorozatot

MTI   
  Megosztom
Itt a bejelentés: eldőlt hol rendezik idén meg a népszerű vízi programsorozatot

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) idén, április 20. és szeptember 21. között négy eseményt szervez a Hazai Vizeken programsorozat keretein belül. Ezekkel Magyarország különböző vízfelületeire hívják az aktív kikapcsolódást kedvelőket.

Az MKKSZ a honlapján emlékeztet, hogy 2024-ben már a negyedik évada következik a programsorozatnak, amelyet három évvel ezelőtt azzal a céllal hívtak életre, hogy a szabadidős sportolóknak minél több lehetőséget biztosítsanak a szabadban való edzésre, az egészséges versenyzésre és jó hangulatú vízparti baráti, vagy családi napokra.

A korábbi évek tapasztalataiból és visszajelzéseiből kiindulva idén négy helyszínen - Győrben, Dunakeszin, Szarvason és Balatonfüreden - lesz lehetőség kajak, kenu, SUP és számos egyéb kategóriában vízre szállni.

Győrben négy, Dunakeszin kettő, Szarvason és Balatonfüreden pedig egy-egy távra lehet leadni a nevezést.

Az időpontok és helyszínek:

  • 2024. április 20. - Mosoni-Duna Beevezés, Győr
  • 2024. június 1. - Dunakeszi Futam, Dunakeszi
  • 2024. július 7. - Sándor Tamás Emléktúra, Szarvas
  • 2024. szeptember 21. - Balatonfüred-Tihany Beevezés, Balatonfüred

Az online jelentkezést az evezzitthon.hu oldalon keresztül lehet megtenni, az április 20-i első állomásra már el is indult a nevezés. A távokat teljesítők online emléklapot és befutó érmet kapnak, míg a kategóriák első három helyezettjei egyedi Hazai Vizeken éremmel térhetnek haza.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

hazai vizek

program

sport