Újabb rekordfogás: óriási halszörny akadt a horogra a Balatonnál

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb rekordfogás: óriási halszörny akadt a horogra a Balatonnál

Új rekordfogás történt a Balatonnál szombaton, a kifogyott pontyot csaknem 35 kilóval mérlegelték Fonyódon.

Szombat hajnalban Török Mihály "besétálós, dobós módszert alkalmazva" sikeresen megakasztotta, majd partra terelte az új hivatalos balatoni rekordpontyot Fonyódon, a szabadstrandon – osztotta meg a hírt a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. Facebook-oldala.

A tőpontyot 34,8 kg-os tömeggel mérlegelték a helyszínen. A horgász elmondása alapján a hal lassú húzós kapással jelentkezett a dobós módszerrel bejuttatott végszereléken felkínált 1 db 24 mm-es banános-krilles bojlira. A fárasztás megközelítőleg 15 percig tartott.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

hal

fogás

fonyód