Beindult a biciklis szezon: ezek a legnépszerűbb úticélok a kerékpárosok körében

HelloVidék   
  Megosztom
Beindult a biciklis szezon: ezek a legnépszerűbb úticélok a kerékpárosok körében

Az első tavaszi hosszú hétvége alatt beindult a kerékpáros forgalom az országban. A legtöbben a Velencei-tó körül tekertek, de kiemelt forgalom volt a Balatonnál, a Tisza-tónál és a Dunakanyarban is.

Az igazi tavaszi időjárás az egész országban kicsalogatta a kerékpározni vágyókat az ünnepi hosszú hétvégén. A Dunakanyarban, a Magyar Közút zebegényi kerékpáros mérőhelyén három nap alatt összesen 1681-en, a Balatonnál a zánkai mérőhelyen 230-an, a fenékpusztai mérőhelyen 510-en, a Tisza-tónál, Tiszafüreden 956-an haladtak át két keréken.

Az adatokból egyértelműen kirajzolódik, hogy a Velencei-tónál az Agárdról Dinnyés fele haladó irány, míg a Dunakanyarban a Nagymarostól Zebegény felé tartó irány a jóval népszerűbb. A Tisza-tónál, valamint a Balatonnál a két irányba tartó forgalom kiegyenlítettebb.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

kerékpár

kerékpározás

kikapcsolás