Ez az húsvét más lesz mint a többi: mutatjuk, mire készül ez a város

HelloVidék   
  Megosztom
Ez az húsvét más lesz mint a többi: mutatjuk, mire készül ez a város

Különleges húsvéti programokkal készülnek Nyíregyházán, ahol a helyi skanzenben tojásfestéssel, ételkóstolóval és népi játszótérrel várják majd a látogatókat.

A Sóstói Múzeumfalu egy 19. századi falusi környezetbe repíti vissza látogatóit, élménnyé varázsolva a hagyományokat, hétfőn reggel pedig megnyílik a locsolóudvar, ahol tánccal, énekkel színesítve idézik fel a falusi locsolkodás szokásait.

A lányok részéről bátorságra és hímes tojásra, a vállalkozó szellemű legények részéről pedig egy nagyszerű locsolóversre lesz szükség. A látogatók minden órában csatlakozhatnak a Nyírség, illetve a Tánctanoda néptáncosainak csapatához, hogy újra átélhessék a hagyományos locsolkodás élményét.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

húsvét

nyíregyháza

program