Különleges programkavalkáddal készülnek a Balatonnál húsvétra: rengeteg embert várnak

MTI   
  Megosztom
Különleges programkavalkáddal készülnek a Balatonnál húsvétra: rengeteg embert várnak

A húsvéti hosszú hétvégétől megújult programkínálattal, rendhagyó tobozkiállítással és tobozkörúttal, nyomozós kerti játékkal és interaktív gyerekprogrammal várja a látogatókat a badacsonyörsi Folly Arborétum és Borászat.


 

Húsvéttól minden szombaton várja a gyerekeket a Folly matiné: az ingyenes, játékos programon a 7-12 éves korosztály pedagógusok segítségével, játékos formában ismerheti meg a badacsonyörsi kert egyedülálló élővilágát.

Mint írták, a Nyomozz a Follyban! című programmal nem csak a gyerekek, de a felnőttek számára is izgalmas kihívással készülnek: a 8 állomásos "szabadtéri szabadulószobában" a játékosok rejtélyes halálesetek nyomába szegődnek, kihallgatások jegyzőkönyvei és egy nyomozó feljegyzései alapján göngyölíthetnek fel egy bűntényt, bejárva közben a kert legszebb helyeit. A nyomozós játék 2-2,5 órás kikapcsolódást ígér a résztvevőknek, akik QR-kód olvasására alkalmas telefon segítségével tudják teljesíteni a kihívást.

A négynapos ünnepi hétvégére meghosszabbított nyitvatartással készül az arborétum. Szombaton és vasárnap látványos esti programon vehetnek részt az érdeklődők: 19 órától különleges vezetett sétán csodálhatják meg a fényfestéssel és fényanimációval életre keltett, közel 120 éves arborétum növényeit, ikonikus fáit és a kültéri műalkotásokat.

A tobozkiállítás és a tobozkörút, valamint a nyomozós játék nagypéntektől minden nap várja a látogatókat, szombaton, húsvétvasárnap és -hétfőn ebédidőben a gyerekeknek emellett ingyenes Folly matinét, délutánonként pedig családi szabadulószoba-játékot rendeznek.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

húsvét

badacsonyörs

arborétum