Ők már biztosan fellépnek: világsztárokkal várja közönségét tavasszal a vidéki nagyváros

MTI   
  Megosztom
Ők már biztosan fellépnek: világsztárokkal várja közönségét tavasszal a vidéki nagyváros

Április 3. és 30. között rendezik meg a Békéscsabai Tavaszi Fesztivált, egy hónapon keresztül 36 programot kínálnak az érdeklődőknek.

A központi épületben 25; a hozzájuk tartozó intézményegységekben 11 rendezvénnyel várják az érdeklődőket. Kiállításokat, könnyű- és komolyzenét, ismeretterjesztő- és színi előadásokat is kínálnak, és beemelték Békéscsaba egyéb kulturális intézményeinek programjait is a fesztivál kínálatába.

Így reményeik szerint csak a központi épületben legalább hatezren fordulnak majd meg áprilisban; a legnagyobb nézőszámú termet Hobo Vadászat című koncertjének és a Szép nyári nap című Neoton-musicalnek biztosítják.

Újszerű produkció lesz április 27-én a Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar és Pribojszki Mátyás Jumping Matt and his combo blueszenekarának és a klasszikus fúvószenének az egyvelege. "Kíváncsiak vagyunk mi is, hogy fogadja majd a közönség a két produkcióból születű harmadik újat.

A fesztiváligazgató elmondta, a kiállítások ingyenesen tekinthetők meg, ahogyan két "náluk működő" zenekar, a Lobogó Láng és a Világfa nevű formáció koncertje is.

A fesztivál nyitóprogramja az Anna and the Barbies színházi "duója" lesz Novák Péterrel; emellett lemezbemutató koncertet ad a 30Y zenekar; Haumann Petra előadásában nézhetik meg a Karinthyráda monodrámát; Békéscsabán is előadja Mahó Andrea, Nagy Sándor és Serbán Attila az Apassionata elnevezésű musicalestet; a programsorozatot pedig a Jimmy and the Mustangs koncertje zárja.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

békéscsaba

fesztivál

program