Elstartolt a szezon: újra kinyit az ország egyik legnépszerűbb erdei bobpályája

HelloVidék   
  Megosztom
Elstartolt a szezon: újra kinyit az ország egyik legnépszerűbb erdei bobpályája

Idén március 29-én nyit a Mecsextrém Park. A Mecsekerdő Zrt. gondozásában működő kalandpark az országban egyedülálló módon korlátlan játékhasználatot biztosít látogatóinak.

 

Az egész napos kikapcsolódást kínáló Mecsextrém Park az országban egyedülálló módon korlátlan játékhasználatot biztosít látogatóinak. A különleges alpesi kötélpark, amely 3 éves kortól a nyugdíjas korosztályig mindenki számára kihívást és szórakozást ígér, a mesés erdei környezeten átvezető pálya-rendszerével igazi családi élményt nyújt - írja a turizmus.hu.

Emellett számos további attrakció, mint az X jump-gumiköteles ugráló, a rodeó bika, a 3D karika, a hófánk csúszdapályák, a mászófal és a lőszimulátor teszi felejthetetlenné a látogatást. A legkisebbekre gondolva a park mozgásfejlesztő játszótéri elemek-kel és egy kétszintes, beltéri játszóházzal várja a gyerekeket. Az örökmozgó, vakmerő iskolásoknak a nyári időszakban, heti turnusokban kalandtáborokkal készülnek, ahol az extrém élményprogramok mellett a közösségbe tartozás élményét is megtapasztalhatják a 6-14 éves gyerekek.

A Mecsextrém Park idén sem feledkezik meg a nagy sikerrel zajló esti kalandokról. Kéthetente megvilágított bobpályával kínál egyedülálló éjszakai élményt, ahol a reflektorok fényében különleges erdei bobozásban lesz része az adrenalin szerelmeseinek.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

mecsek

park

kikapcsolás