Ők már biztosan fellépnek: hihetetlen koncertek várnak idén nyáron a Balatonnál

MTI   
  Megosztom
Ők már biztosan fellépnek: hihetetlen koncertek várnak idén nyáron a Balatonnál

Gregory Porter Veszprémben, a Morcheeba Paloznakon, Jan Blomqvist Tihanyban, a Purple Disco Machine és Elderbrook Zamárdiban ad koncertet a MOL Nagyon Balaton idei nyári fesztiválsorozata keretében.

Kapolcstól Balatonfüreden és Keszthelyen át egészen Siófokig számos világsztár, valamint Azahriah-tól Zoránig hazai művészek százai lépnek fel. Várhatóan idén is több százezer vendéget vonzanak a tó környékére a kulturális események és fesztiválok.

Júniustól a Plázs Siófok többek között az Edda, Dzsúdló, a Neoton Família és a Quimby koncertjével és dj-kkel, a Kultkikötő programjai Balatonszárszótól Alsóörsön át Balatonföldvárig színházzal, filmklubbal, klasszikus és könnyűzenei programokkal nyújtanak kikapcsolódási lehetőséget. A hónap utolsó hétvégéjén a 6. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztiválon nemzetközi és hazai attrakciók, gólyalábasok, bábművészek, artisták és zenészek lepik el Balatonalmádit.

A Balaton Piknik június 14-től 16-ig ezúttal Tihanyba érkezik. A fő helyszínen szombaton és vasárnap piac, kortárs művészek pop-up tárlatai, estefelé koncertek, világsztár dj-k várják a közönséget, köztük Worakls és Jan Blomqvist. Július 3. és 6. között a legismertebb elektronikus zenei sztárok várják a rajongókat Zamárdiban a Balaton Soundon, amely idén is otthont ad a B my Lake fesztiválnak. Néhány név a programból: Adam Beyer, Juliet Fox, Paul Kalkbrenner, Alison Wonderland.

A Strand Fesztiválon a hazai klubok és koncerthelyszínek főszereplői adják egymásnak a színpadot augusztus 22. és 24. között Zamárdiban. Itt ad koncertet Azahriah, a Bagossy Brothers Company, Majka, Dzsúdló és Beton.Hofi is, a nemzetközi szintérről pedig Alok, Elderbrook és a Chase & Status. Ismét jelen lesz a cirkuszok világa, a közönség kipróbálhatja magát az artisták világában.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

balaton

program

fellépők