Nesze neked energiaválság: újabb gyógyfürdővel bővült a hazai kínálat

HelloVidék   
  Megosztom
Nesze neked energiaválság: újabb gyógyfürdővel bővült a hazai kínálat

Gyógyfürdő minősítést szerzett a Bükkszéken lévő fürdő, ami a Bükkszéki Gyógy- és Strandfürdő nevét kapta meg.


 

A termalonline.hu beszámolója szerint nem is az a meglepő, hogy megkapták a minősítést, hanem az, hogy eddig nem rendelkeztek a címmel, hiszen nagyon jók az adottságaik. Bükkszéken található hazánkban a legmagasabb ásványianyag-tartalmú olyan gyógyvíz, amiben fürdeni is lehet.

A Salvus néven is ismert gyógyvíz fürdőkúrához, ivókúrához, illetve porlaszva inhalációs kezelésekhez is alkalmazható. Mindemellett brómtartalom területén is hazai listavezetőnek számít.

Mindez azt jelenti, hogy immár hét gyógyfürdője van Heves vármegyének. Gyógyfürdő címmel rendelkezik ugyanis az Egri Termálfürdő, a Demjénben lévő gyógy- és élményfürdő, az egerszalóki Saliris Resort. Mindezeken felül érvényes gyógyfürdő minősítése van a felújítás alatt álló egri Hunguest Hotel Flórának, de gyógyfürdőnek számít a mátraderecskei mofetta és Parádfürdőn működő kórház is.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

gyógyfürdő

fürdő

kikapcsolódás