Ezt kár kihagyni: a vidék egyik legkedveltebb parkjában szerveznek most extra családi programokat

MTI   
  Megosztom
Ezt kár kihagyni: a vidék egyik legkedveltebb parkjában szerveznek most extra családi programokat

Bemutatókkal, szakvezetésekkel, gyerekfoglalkozásokkal, játékokkal várják az érdeklődőket a Föld napja alkalmából tartandó ingyenes családi napra április 20-án, Pécsen, a Tettye városrészben.


 


 

Az eseményt civil szervezetekkel karöltve megrendező Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósága (DDNPI) MTI-hez eljuttatott közleményében azt írták: évek óta hagyomány, hogy a Föld napja alkalmából a Tettyén színes forgataggal várják az érdeklődőket.

Az idei rendezvény fókuszában az a Mura-Dráva-Duna UNESCO Bioszféra Rezervátum lesz, amely 2021-ben jött létre Magyarország, Ausztria, Horvátország, Szerbia és Szlovénia részvételével. A világ első, öt ország közreműködésével megvalósult egységes bioszféra-rezervátuma, Európa egyik legnagyobb természeti területének számít. A bioszféra-rezervátum számos különleges halfajnak és több mint 300 madárfajnak ad otthont - írták.

A tettyei rendezvényen e rezervátum értékeinek bemutatása mellett - a többi között - ügyességi, természetismereti játékokkal, kisállat simogatóval, retro könyvvásárral és olvasóligettel, gyerekkoncertekkel, vezetett kirándulásokkal is várják az érdeklődőket.

A rendezvény programjairól részletesen a www.ddnp.hu/okoturizmus/programok oldalon lehet tájékozódni.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

pécs

program

programajánló