Horgászok figyelem! Fontos változások léptek életbe, mutatjuk a részeleteket

HelloVidék   
  Megosztom
Horgászok figyelem! Fontos változások léptek életbe, mutatjuk a részeleteket

Fogási tilalmat rendeltek el hat halfajra az országban, a horgászokat érintő korlátozás május 31-én, pénteken 24 órakor ér véget.

Április 15-én, hétfőn 0 órakor hat halfaj esetében fogási tilalom lépett életbe. Az őshonos halakra vonatkozó szabályok értelmében tilos a következő halfajokat mérettől függetlenül megtartani: garda, domolykó, jászkeszeg, szilvaorrú keszeg, paduc, márna - számolt be róla a Pecaverzum.

Mint ismeretes, jelenleg a fent említett hat halfajon túl további négy áll védelem alatt: a süllő, a balin és a sügér tilalmi ideje április 30-ig, míg a kősüllőé június 28-ig tart. A csuka és a sebes pisztráng március végén „szabadult”.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

szórakozás

horgászat

tilalom

hal