Kirándulók, figyelem: balesetveszélyes lehet a népszerű vidéki kilátó, tilos felmászni rá

HelloVidék   
  Megosztom
Kirándulók, figyelem: balesetveszélyes lehet a népszerű vidéki kilátó, tilos felmászni rá

Átmenetileg nem lehet használni a régi 47-es út mentén található kakasszéki kilátót, mert javításra szorul - írja a delmagyar.hu.

Ahogy a portál írja, a kilátót tíz évvel ezelőtt, 2014 végén adták át a kakasszéki kerékpáros pihenőnél, száz méterre a vasúti átjárótól. Mellette minijátszótér és szalonnasütő is várja a pihenni vágyókat.

A népszerű kilátóhelyet, ahonnan belátni a környéket, átmenetileg lezárták, ezt az építményen több helyen is jelezték. A faszerkezet vizsgálata közben ugyanis olyan időjárás okozta hibákra bukkantak, amelyek javítása nem tűr halasztást

- emelte ki a lap.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kilátó

kakasszéki kilátó

javítás